10/30/2014

TWO COLORS


Hame - GT / Neule - Barcelonasta, en muista kaupan nimee / Kengät - Bianco

Mukavaa myöhäisiltaa tai yötä kaikille! En saanut unta joten aattelin ladata tänne mun eilisen asun. Ulkona oli lämpimämpi joten päätin pukeutua hameeseen. Söpö hame ja isompi neule on mun mielestä ihana yhdistelmä, rento mut kuitenki naisellinen ja kivaa vaihtelua farkuille. 
Eilen kävin Espoossa kotona moikkaa perhettä ja senjälkeen vedettiin pitkä cardio treeni Tinjankaa espoon Esportilla. Huomenna on vapaapäivä ja viikonloppuna Greta muuttaa kotoota joten oon tarjoutunu muutto avuks. Pitäis keksiä joku tupari lahja, any ideas? 

Raivostuttaa kun kaikki kuvat mitä tänne lataa koosta riippumatta on sumeita ja pixelit lähes näkee ilman zoomia. Ei auta vaikka tiedosta muuttais tai jättäis käsittelemättä. Kamerakin on järkkäri eikä mikään puhelin nii näin ei pitäisi käydä. Onko muilla vastaavia ongelmia? Pitääkö mun vaihtaa osotetta? 

Nyt on ajatukset nollattu nii voi kokeilla sitä nukkumista taas, Hyvää yötä! 

2 kommenttia:

  1. joooo tulee iha jäätävää laatuu ku tänne lisää xdd mul tosin usein kännykuvat mut kattelin vanhempii kirjotuksii mis on kamerakuvii niin iha hirveitä sutturoita neki...

    VastaaPoista