12/02/2015

KYLMÄSAVULOHI PASTA


Kiipeilyn jälkeen oli nopeasti saatava akut ladattua ja kävin äkkiä hakemassa ainekset Lidlistä tähän suosikki pastaan. 

500g täysjyväpastaa
sipuli
valkosipulinkynsi
400g kylmäsavustettua lohta
4 dl kevyttä ruokakermaa
150g pakaste pinaattia
puolikas puristettu lime
pippuria
suolaa

Päälle laitoin tuoretta basilikaa, kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa.

Laita pasta kiehumaan. Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä. Pilko lohi palasiksi ja lisää pannulle. Kaada sekaan kerma ja sulatettu pinaatti sekä mausteet (lohi on sellaisenaan aika suolainen). Lopuksi purista lime kastikkeeseen ja kaada kastike valmiin pastan sekaan. 

Elämäntyylini on aika hektinen ja haluan siitä huolimatta syödä terveellisesti ja taloudellisesti. En ole se opiskelija joka hakee joka päivä kiireessä take-away ruokaa lähimmästä pikaruokalasta tai ravintolasta, vaan pyrin syömään terveellistä kotiruokaa vaikka minulla on tiukka aikataulu. Joten teen aina aika ison satsin ruokaa. Teen myös ruokaa lähes aina kahdelle hengelle ja haluan että ruoasta riittää pariksi tai jopa muutamaksi päiväksi. Rakastan sitä kun tulen kotiin ja jääkaapissa on valmista ruokaa. Reseptini ovat tämän takia aika isoja ja jos haluat esimerkiksi tehdä tästä reseptistä kahdelle vaan päiväksi, suosittelen että puolitat aineksien määrät. 

Mukavaa alku viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti