1/29/2014

ROMANTIC


Kuvia kotoa

Tulin äsken kotiin ja muru oli siivonu koko kämpän! Tämmöset pienet asiat arjessa saa mut niin onneliseks, voin niin paljon paremmin siistissä kodissa. Kohta lähen tästä ajamaan konalaan, meen käymään Go fitness myymälässä siinä toivossa että löytäsin itteleni uudet treenihousut. Samalla myös caveen kiipeemään. Hauskaa keskiviikkoa kaikille! 

5 kommenttia:

 1. Hej!

  Jag såg att du hade kommenterat Kenzas blogg och är från Finland. Let's Dance kommer sändas på tv4 och i alla fall i Vasa och här runt om i österbotten (säkert nyland också) så får vi tv4 ( man måste ju dock betala, typ 5€ i månaden) på tv:n :) Så du borde nog kunna se programmet!

  Kram

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej Emma! Tack för ditt svar, uppskattar det massor! Så roligt att det visas här också, det kommer att bli roligt att få följa med :)

   Kramar till Vasa<3

   Poista
 2. Som Emma skrev så har iallafall Österbotten svenska kanaler, men hur övriga Finland har det är jag osäker på, men har man tur kanske det går att se via tv4play!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Hej Hanna! Tack för ditt svar. Jag googla det en aning och jag förstod att det är möjligt att se det via nätet eller så måst man betala något för att se det från tv:n men det var inte något så himla dyrt heller :)

   Ha en så bra vår, kram<3

   Poista