1/13/2016

GYM TIME + HOW I KEEP MY MOTIVATION


Treenailtiin Lindan kanssa maanantaina Esportilla.

Tosiaan en ehtinyt eilen koneelle päivittämään kuvia tänne ollenkaan. Aamu alkoi koulussa jonka jälkeen menin pitkästä aikaan Body Attack tunnille Esportille. Välillä on mukavaa käydä ohjatulla tunnilla kun joku kertoo sulle mitä pitää tehdä ja voi itse jättää aivot narikkaan unohtamatta kuitenkaan tekniikkaa. Treenin jälkeen tulin kotiin syömään ja lähdin melkein saman tien Pasilaan boulderoimaan. Oli pääsi aikaisemmin töistä ja kysyi mukaan enkä vaan osaa kieltäytyä jos on boulderoinnista kyse. Eli vaikka pitikin palautella sormia ja pitää kiipeilystä vähän taukoa niin päätin lähteä mukaan. Tänään on kroppa ja sormet sen verran kipeinä että olen välipäiväni ansainnut. 

Ajattelin kirjoittaa tänne vähän treeni motivaatiosta. Moni on ihmetellyt miten jaksan liikkua niin paljon ja mikä mua motivoi liikkumaan. Mun vinkit motivaation ylläpitämiseen on aika simppelit ja ennalta arvattavat.

Minun kolme vinkkiä:

1. Liiku monipuolisesti. Älä treenaa aina samalla kaavalla tai samassa paikassa. Moni on tänä päivänä innostunut sali treenistä ja mun mielestä se on upeaa, mutta pelkkä punttis päivästä toiseen voi tuntua todella turhauttavalta ja tylsältä pidemmän päälle. Tämä on vain mun mielipide ja joillekin rutiinit ja kaavat ovat todella tärkeitä ja ymmärrän senkin. Itse yritän vaihdella treeni muotoa mahdollisimman usein. 

2. Hanki treeni kaveri. Treenaan harvemmin yksin, yleensä mukana on kaveri, poikaystävä tai perheen jäsen. Kaveri motivoi treenin aikana huomattavasti ja huomaan itse suoriutuvani paremmin jos treenaan kaverin kanssa. Kaverin kanssa tulee myös välillä kokeiltua lajeja mitä ei ole koskaan ennen kokeillut tai ei ikinä menisi yksin kokeilemaan. Jos treenaa jonkun kanssa joka on pikkasen parempi jossain lajissa huomaa myös ylittävänsä rajojaan ihan eri tavalla kun jos treenaisi samaa lajia yksin. Pieni kilpailu tekee treenistä vielä mielenkiintoisempaa. 

3. Uudet treeni vaatteet. Tämä viimeinen on vähän hölmö mutta se on yksi asia mikä motivoi vähän extraa. Kun välillä hankkii jotain uutta piristävää treeni varusteisiin saa treeniin vähän lisä potkua. Itse tykkään käyttää värikkäitä yksityiskohtia ja yhdistellä voimakkaita värejä. Voima värini on oranssi ja se näkyy treeni vaatteissani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti