2/16/2016

HAPPY VALENTINES DAY


Myöhäiset ystävänpäivän toivotukset täältä blogin puolelta!

Ystävyys on minulle yksi tärkeimmistä asioista elämässä. Ystävyys syntyy yhteisistä kokemuksista, yhteisistä arvoista, yhteisistä kiinnostuksen kohteista ja ennen kaikkea luottamuksesta. Ystävyys on läsnä oloa vaikka ei aina oltaisi fyysisesti samassa paikassa. Kun ystävän taas näkee tuntuu kuin sitä ei olisi oltu erillä lainkaan. Olen niin kiitollinen ystävistäni. Jos kaadun, tiedän että joku ottaa vastaan. Toivottavasti olette viettäneet ihanan viikonlopun rakkaiden ystävien ja läheisten kanssa. 
Itse olin koko viikonlopun töissä mutta ehdin nähdä onneksi ystäviäkin ja juhlia vähän ystävänpäivää. Lauantaina töiden jälkeen osallistuttiin Iran ja Lindan kanssa Esport Bristoli ystävänpäivä tapahtumaan missä meni yömyöhään Les Millsin ryhmäliikunta tunteja. Käytiin muutamalla tunnilla jonka jälkeen  mentiin syömään Santa Fe:seen. 
Eilen vietettiin ystävänpäivää Tinjan kanssa. Käytiin Konnichiwassa syömässä sushi buffa jonka jälkeen mentiin leffaan katsomaan "How to be Single" niminen elokuva. Ajattelin että siinäpä leffa mihin minä en varmasti pysty yhtään samaistumaan pitkän parisuhteeni takia, mutta elokuva osoittautuikin todella hauskaksi ja mukaansa tempaisevaksi. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti